Utazni olcsó, kellemes és környezetbarát lett!

Mi is a telekocsi és miért jó ez Önnek ?

Mi a telekocsi?

A telekocsi az utóbbi években felkapott és használt utazási mód lett Észak-Amerikában és Nyugat-Európában. Ez az új jó szokás már Magyarországra is eljutott, és egyre többen használják.

Gyakorlatilag már mindenki próbálta élete folyamán legalább egyszer. Lényege, hogy közös utazást szervezünk másokkal, és megosztjuk egymás közt az utiköltségeket (autópálya matrica és üzemanyag).

Telekocsi

 

Miért jó ez Önnek?

A gazdasági válság okozta pénzhiány miatt egyre kevesebb utazást szervezünk, már nem csak külföldre, hanem belföldre is. Az autOsztunk.hu egy megoldást kínál Önnek, mely segítségével nem csak könnyebbé és gyorsabbá teheti utazásait, hanem spórolhat is rajtuk, mindezek mellett még környezetbarát is.

Három fő ok, hogy miért jó utitársakkal utazni:

  • Spórolni tud az utazásán
  • Óvja a természetet
  • Új embereket ismerhet meg

 

Hogyan spórolhat?

Ha Ön autós, akkor minél több utitársat vesz fel, annál több emberrel osztja meg az utazási költségeket.

Ha Ön utas, akkor a tömegközlekedés kellemetlen velejárói nélkül (mint késés, kényelmetlen ülések, légkondicionáló hiánya stb.), ugyanannyiért, de legtöbbször olcsóbban, rövidebb idő alatt teheti meg az adott távolságot.

 

Hogyan segíthet a természeten ?

Ha az utasok számát növeljük egy autóban, akkor az utakon lévő autók száma csökken és ezáltal a széndioxid kibocsátás is csökken.

 

Hogyan ismerhet meg új embereket ?

Az autOsztunk célja, hogy létrehozzon egy olyan internetes közösséget, ahol a regisztrált tagok kereshetnek maguk mellé utitársakat, ezáltal akár új embereket is megismerhetnek.

Ha lát egy olyan hirdetést, ami passzol az Ön utazási tervével, felveheti a kapcsolatot a hirdetővel, és megbeszélhetik a részleteket (pl. a találkozási helyet). A felhasználókról látható vélemények pedig segítik abban, hogy megtalálja a tökéletes utitársat!

Jelentkezzen be, vagy regisztráljon most ingyenesen!

autOsztunk ? Mi a lényege ?