Utazni olcsó, kellemes és környezetbarát lett!

Több mint 2000-en lájkoltok a Facebookon!

Az autosztunk.hu oldal alig három hónapja indult el, de már sok embernek segített közös utakat szervezni. Örömmel láttuk, hogy a Facebook oldalunk elérte a több mint 2000 lájkolót, ami arra utal, hogy valóban létezik kereslet e szolgáltatás iránt és van értelme foglalkoznunk a telekocsi népszerűsítésével országunkban.

 


 

Tudjuk, hogy még hosszú út vezet ahhoz, hogy más külfödi országokhoz hasonlóan nálunk is sokan telekocsizzanak, azonban hiszünk benne, és az eddigi visszajelzések és a regisztráltak száma - mely sokkal több, mint amennyire számítottunk volna - azt mutatja, hogy még több erőt fektessünk célunk eléréséhez. 

Igyekszünk továbbra is egy minél könyebben és egyszerűbben használható oldalt nyújtani Önöknek, ezért folyamatosan új funkciók fejlesztésén dolgozunk, hogy kényelmesen tudják megszervezni utazásaikat. Ötleteket, tippeket továbbra is szívesen várunk! :) 

 

SZERETNÉNK MEGKÖSZÖNNI, hogy az autOsztunk.hu közösségét alkotjátok, hogy segítettetek az oldalt népszerűsíteni és azt, hogy továbbra is terjesztitek, hogy mégtöbben csatlakozzanak hozzánk.

 

Üdvözlettel:

Az autOsztunk.hu csapat.

 

Ebben a kategóriában: 
Hozzászólás

Az autOsztunk.hu telekocsi rendszer törődik Önnel és a természettel, ezért...

Jelentkezzen be, vagy regisztráljon most ingyenesen!

autOsztunk ? Mi a lényege ?

autOsztunk.hu hírlevél

Tudjon a legújabb blog posztokról

RSS csatornán keresztül
Feliratkozás az RSS csatornára